Voorstelling

Mijn naam is Bouchra.  ik ben een echtgenote en mama van 2 prachtige jongens.

"Mijn missie is om u te laten stralen en u goed te doen voelen!"

Ik sta voor méér dan alleen het mooier maken. Door de huid te verbeteren van kop tot teen, sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Dàt is wat ik graag wil bereiken, en dit wil ik bereiken met een persoonlijke benadering en een goede begeleiding!

Met mijn diploma als bachelor in de ziekenhuisverpleegkunde, had ik altijd al een zwak voor de anatomie en fysiologie, maar ook het esthetische en de verzorging van de huid, en dit letterlijk van de vingers tot de tenen!

Ik heb een krachtige en volledige opleiding afgerond als schoonheidsspecialiste met specialisatie in de medische pedicure en podologie.  Het leek me heerlijk om het vak van schoonheidsspecialiste te beoefenen! Mensen verwennen, laten ontspannen, even weg uit de dagelijkse hectiek en gelukkig maken met een boost voor de huid, daar word ik blij van!

Ik wil alleen het allerbeste voor mijn klanten en ben dan ook continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en behandelingen! U zult merken dat ik regelmatig naar cursussen en trainingen ben om mijn vakkennis up-to-date te houden, zodat ik u nog beter kan helpen. Alles voor uw Perfect Skin & Beauty!

Ik hoop je alleszins snel te mogen verwennen in mijn salon!

Heb je nog vragen? Stuur me een mailtje. Afspraak boeken?  Via de afsprakenlink kan je dit moeiteloos en makkelijk doen. Tot snel!