Voorstelling

Mijn naam is Bouchra.  Ik ben gehuwd en mama van 2 schattige jongens en een prachtig dochtertje!

Mijn missie is om u te laten stralen en u goed te doen voelen!

Ik sta voor méér dan alleen het mooier maken. Door de huid te verbeteren van hoofd tot teen, sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Dàt is wat ik graag wil bereiken, en dit wil ik bereiken met een persoonlijke benadering en een goede begeleiding!

Met mijn diploma als bachelor in de ziekenhuisverpleegkunde, had ik altijd al een zwak voor de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, maar ook het esthetische gedeelte en de verzorging van de huid!

Ik heb een krachtige en volledige opleiding afgerond als schoonheidsspecialiste, medische en gespecialiseerde pedicure met specialisatie in de podologie.  Het leek me heerlijk om dit vak te beoefenen, en nog nog steeds doe ik dit met liefde! Mensen verwennen, laten ontspannen, even weg uit de dagelijkse drukte, gelukkig maken met een boost voor het lichaam, de handen en de voeten, daar word ik blij van!

Ik wil alleen het allerbeste voor mijn klanten en ben dan ook continu bezig met nieuwe ontwikkelingen en behandelingen! U zult merken dat ik regelmatig op cursussen en trainingen ben om mijn vakkennis up-to-date te houden, zodat ik u nog beter kan helpen en adviseren met de nieuwste snufjes binnen de esthetiek!

Ik hoop je alleszins snel te mogen verwennen in mijn salon!

Heb je nog vragen? Stuur me een mailtje. Afspraak boeken?  Via de afsprakenlink kan je dit moeiteloos en makkelijk doen. Tot snel!