Detox voetspa

Het is onvermijdelijk dat we dagelijks blootstaan aan vervuiling van lucht, ons voedsel en chemicaliën. De Detox methode zorgt ervoor dat het lichaam het zelfregulerend vermogen weer in evenwicht brengt. Dit gebeurt door het lichaam te ontdoen van belastende zuren, gif- en afvalstoffen. Dit betekent dat door de Detox voetspa het lichaam en geest beter en efficiënter kunnen functioneren en de kwaliteit van leven aanzienlijk wordt verhoogd.

Hoe gaat Detox voetspa in zijn werk?

Hierbij plaatst u de voeten in een speciaal voetbad. Afvalstoffen worden afgevoerd doordat zij zich binden aan ionen van de elektrolyse. De prikkels van het elektromagnetisch veld gaan door het hele lichaam en prikkelen en deblokkeren de organen, waardoor het energieniveau van de cellen wordt hersteld. De reden dat dit via de voeten optimaal kan werken, is dat hier veel reflexzones en meridiaanverbindingen bestaan. Uw lichaam kan zich nu ook beter en meer ontgiften. Tijdens de behandeling ziet u de kleur van het water veranderen door bepaalde stoffen uit het water die neerslaan, maar ook door de schadelijke stoffen en vrije radicalen (agressieve zuurstofmoleculen) die uit ons lichaam zijn vrijgekomen. Naarmate u meer gereinigd bent, kan de verkleuring van het water ook veranderen. Een behandeling duurt dertig minuten.

Wanneer kan Body Detox helpen?

Deze behandeling kan nuttig zijn voor personen die kampen met vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, eczeemklachten of een slechte doorbloeding van de huid. Wanneer u graag gewicht wilt verliezen, is de detox voetspa ook een goede ondersteuning. Ontgiften (detoxen) en ontslakken zorgt voor een beter evenwicht in uw lichaam tijdens het afslankproces, waardoor u zich tijdens deze periode energiek en fit blijft voelen. De reiniging is zeer intensief, wat u kunt zien aan de vaak sterke verkleuring van het water. De kleur van het water kan per persoon verschillen: het kan bijvoorbeeld zwart, rood, groen, bruin, wit en geel zijn. De detox wordt niet aangeraden voor mensen met een pacemaker, epilepsie, zwangerschap, diabetici of patiënten die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.

Na de detox voetspa worden de voeten nog goed gereinigd met een heerlijke scrub en met als afsluiter een heerlijke voetmassage met etherische oliën om helemaal zen te worden