Hoe verloopt de inschrijving?

Wil je jouw plekje zeker reserveren?

Stuur een mail met jouw gegevens, en voor welke opleiding je jouw wil inschrijven.  Jouw plek is gegarandeerd nadat jouw voorschot is betaald.  Je krijgt ook de algemene voorwaarden die je rustig kan bekijken.

Let op: er is geen omruiling mogelijk.  Ben je ziek of afwezig gedurende de lesperiode?  Dan kan je steeds een extra les bijwonen.

De lessen gaan door van 10u tot 13.30 voor de dagopleiding, en voor de avondopleiding is dit van 18u tot 21.30u

De lessen gaan door gedurende 4 weken, met 2 lesdagen per week.

Voor sommige lessen dien je een model te voorzien.

Tijdens de lessen is er koffie, thee of water en een luchtige snack.

Ik kijk ernaar uit om toppedicures te maken van jullie en jullie te mogen verwelkomen!Opleiding  Basis of cosmetische Pedicure

Je hebt je droomberoep gevonden: Pedicure.  Een beroep dat bij je past, omdat je het fijn vindt heel direct met mensen te werken en ze goed te verzorgen. Een heel specifiek beroep waar veel behoefte aan is. Het sociale aspect is bijna net zo belangrijk als je vaktechnische vaardigheden. Die leer je bij mij in de academy als de beste. Als verpleegkundige en gespecialiseerde voetverzorgster (nieuwe term medische pedicure), leer ik je alles om de allerbeste voetzorg aan te bieden! Vergeet daarbij niet het ondernemerschap, waar ik je ook heel goed in zal begeleiden, als je nog geen onderneming begonnen bent. En anders natuurlijk ook.

Bij de opleiding hoort ook jou ganse set om van start te gaan als pedicure!  Dus je hebt de all in one pakket, kortom het meest complete opleidingspakket uit België!

Inhoud:

 • Bouw van de nagel
 • Groei van de nagel
 • Nagelafwijkingen herkennen
 • Hand- en nagelproducten
 • Massages
 • Nagels knippen
 • Nagelomgeving verzorgen
 • Vijlen en polijsten
 • Lakken
 • Uitvoeren van de complete verzorging

Prijs

550 euro

Inbegrepen:

 • Syllabus
 • Materiaalpakket (je hoeft niets meer aan te kopen en kan gelijk startten)
 • Certificaat
 • Startdata: 31/01/2022


Opleiding tot medische pedicure

Je wil meer zijn dan een "gewone pedicure", je wil dieper in de kern gaan en specialiseren in elke vorm van kwaaltjes. Een beroep als medische pedicure, of de nieuwe term "gespecialiseerde voetverzorgster", is niet zomaar een beroep. Je helpt mensen van zeer vervelende kwaaltjes zoals eksterogen, ingegroeide nagels, overtallig eelt. Maar je zal ook zeer alert werken met diabetici, reumapatiënten, en je zal ook leren wanneer je iemand moet doorsturen naar een arts. Bv: hoe herken je een schimmel, wat is het verschil tussen een kalknagel en een psoriasisnagel en hoe behandel je deze? Welke tang gebruik je bij een ingegroeide nagel? Kortom, in deze opleiding tot medische pedicure leer je het van a tot z. Ik leer je alle tips en tricks vanuit mijn jarenlange ervaring, en leer je ook hoe je van dag 1 jouw praktijk als een echte pro kan runnen! In deze opleiding zit jouw materiaalpakket volledig inbegrepen!

Wat gaan we leren:

-  raadgevingen in voetverzorgingsmateriaal en benodigdheden 

- beschrijving van de voetverzorging en hygiëne in jouw praktijk

 - infecties

- ontsmettingsmiddelen

- osteologie

- beenderlijke pathologieën en myologie ( spieren van de onderbenen en voet)

- huidaandoening en nagelaandoeningen

- orthesiologie

- schimmeldiagnose

- diabetische en reumatische voeten

- voetspa


Inbegrepen:


- Materiaalpakket (inclusief starterspakket Footlogix)
- Syllabus
- Certificaat en examen
- Kostprijs: 990 eur all in!
- Startdata: 31/01/2022


Russian manicure/E-filling

Russian Manicure is ook wel bekend als E-File Training. Tijdens deze training leer je de nagelriemen op een speciale manier te verwijderen door o.a. de elektrische vijl met speciale frees bitjes. Ook het knippen van de nagelriemen op de juiste wijze wordt tijdens deze training behandeld. Door een goeie elektrische manicure vooraf aan je behandeling zal je veel strakker kunnen lakken, waardoor de klant langer plezier van haar nagels kan hebben. Het geheel er veel strakker en steviger uit zien!

Beschrijving:

Tijd: 10.00 - 16.00 uur (data in overleg)

Lunch: Inclusief

Certificaat: Ja

Model: Ja

Kostprijs: 129 eur

Wat neem je mee: Manicure tools, verschillende Gellak producten, elektrische frees + manicure bitjes.  Heb je deze niet, dan kan je gebruikmaken van deze tools tijdens de opleiding.

Voor deze opleiding is een vooropleiding manicure vereist!